H&P Moulding

Matrijsontwerp

Zeer ervaren en deskundige ontwerpafdeling, ontwikkelen de matrijs en het bijbehorende proces welke resulteert in de hoogste kwaliteit van de onderdelen. Wij gebruiken de Solid Edge software. Ons doel is het verlagen van de matrijskosten terwijl we de productprijs en kwaliteit handhaven. H&P Moulding heeft zijn bedrijfsreputatie opgebouwd door onze klanten te helpen unieke en moeilijke spuitgiet- en matrijsproblemen op te lossen. Wij ondersteunen ook de ondernemersgeest door schets of idee van de klant om te zetten naar een maakbaar product tegen concurrerende kosten.

Geen enkel bedrijf kan constante en herhaalbaar juiste kwaliteit spuitgiet producten vervaardigen als ze niet een sterk procesontwikkelings programma hebben. In deze fase wordt onderzocht en statistisch aangetoond dat het proces in staat is de constante en reproduceerbare kwaliteit te halen. Bij het vergelijken van spuitgietbedrijven, raden we u aan dit belangrijke proces te onderzoeken, omdat dat vaak over het hoofd gezien wordt.

 

 

Ontwikkeling voor produceerbaarheid

H&P Moulding is een spuitgiet bedrijf dat ultra-kleine, geometrisch complexe onderdelen met nauwe toleranties constant en efficiënte reproduceerbaar produceert. Maar, we verliezen nooit uit het oog dat deze onderdelen waarde aan uw eindproduct moeten toevoegen. Om dit te verwezenlijken, werken wij en onze gereedschapsmakers nauw samen met uw ontwerp afdeling aan het begin van elk project. Overleg over meerdere aspecten van ontwerp, vormgeving, functies, materialen, eisen, vinden in een zo vroeg mogelijk stadium plaats. Door voorafgaande aan een nieuw project, deze tijd te investeren zal aanzienlijke besparing in tijd en middelen, gedurende het ontwikkelproces, opleveren.

De kracht van H&P Moulding is dat wij in staat zijn deze onderdelen, met dezelfde juiste kwaliteit reproduceerbaar in zowel prototype volumes als hoge productievolumes tegen concurrerende prijzen, kunnen leveren.