H&P Moulding

Medische en laboratorium industrie

H&P Moulding maakt onderdelen voor de medische industrie. Met uitgebreide ervaring bij de verwerking van medical-grade thermoplasten zoals PEEK, PVDF, PC en PS; 220 vierkante meter klasse 100.000 cleanroom; en ervaring in het werken met in acht name van medische testen, procedures, verordening en regelgeving, is H&P Moulding klaar voor uw meest uitdagende medische componenten.

Algemene QA documentatie voor ISO 13485: 2016, helpen erbij dat productie batches volledig controleer- en traceerbaar zijn. Door onze jarenlange ervaring bij het toeleveren aan deze markten zijn zes sigma technieken en lean manufacturing geïntegreerd in de organisatie.

 

Spuitgieten voor de vliegtuigindustrie

Vanwege de zeer kritische omgeving waarin veel van deze onderdelen worden toegepast, kunnen geen fouten worden toegestaan.

Door de kennis van H&P Moulding op het gebied van zeer speciale kunststoffen, met heel bijzondere eigenschappen en tot 200 euro/kg kosten, die worden toegepast in de vliegtuig industrie zijn wij in staat aan de industrie, waar hoge eisen gesteld worden aan de betrouwbaarheid en veiligheid, toe te leveren.

Kwaliteitsborging

Wij zijn ISO 13485: 2016 gecertificeerd.

Kwaliteit begint bij de aanvang van elk project. Vanaf het eerste contact met H&P Moulding tot de levering van de laatste onderdelen, is elke fase in detail onderzocht en grondig gecontroleerd op nauwkeurigheid en consistentie.

Elke succesvolle project begint in matrijzen opslag magazijn waar matrijzen preventief onderhouden en geconserveerd gereed staan voor de productie van onderdelen. Als preventief onderhoud geverifieerd is, wordt de matrijs ingebouwd. Tijdens de productie wordt procescontrole uitgevoerd op dimensionele, visuele en overeengekomen functionele kwaliteitskenmerken. Meet- en beproevingsapparatuur is opgenomen in het kalibratieprogramma.

Kwaliteitsborging is ingebed in de gehele organisatie en noodzakelijk om aan te tonen dat de geproduceerde onderdelen reproduceerbaar aan de gevraagde specificatie voldoen.

Ontwikkeling voor produceerbaarheid beoordelingen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het project op een beheerst en gecontroleerde manier verloopt. Overwegingen voor kwaliteit, de robuustheid van het proces en de mogelijkheid om te controleren en meten gebeuren zo vroeg in het proces mogelijk.

Naar aanleiding van FMEA resultaten en andere kwaliteitseisen wordt een controleplan opgesteld waar alle essentiële eisen in zijn vastgelegd. Controle van matrijsafmetingen evenals gereed product afmetingen vereisen meting met adequate meetapparatuur zoals schuifmaat met constante meetdruk, hoogtemeters en meetmicroscoop.

Product behandeling is ook een noodzakelijke overweging. Bij kleine of micro onderdeeltjes kan vervuiling tot kwaliteit afbreuk leiden. Gevoelige functies moeten met juiste processen worden gecontroleerd om te zorgen dat producten onbeschadigd bij de klant aankomen. Automatisering en/of cleanroom spuitgieten kunnen hiervoor noodzakelijk zijn.

In staat zijn deze onderdelen constant en reproduceerbaar in zowel prototype volumes als hoge productievolumes tegen concurrerende prijzen te leveren is de kracht van H&P Moulding.

H&P Moulding heeft al meer dan 30 jaar ervaring in hoge precisie spuitgieten en micro-molding en al weer ruim 20 jaar in het spuitgieten in een cleanroom.

Visie en missie

Visie
Bekend zijn als een innovatieve producent van hoogwaardige kleine precisie spuitgietproducten.

Mission Statement
Onze missie is om een partner te zijn die innovatieve, duurzame, snelle, high-tech productie oplossingen realiseert, die de verwachtingen van onze klanten zal overtreffen.

Door duurzame relaties, zullen we gebruik maken van onze bewezen ervaring die onze klanten zal helpen om kwalitatieve waarde toe te voegen in hun respectievelijke markten.

We zullen onze lean ingerichte organisatie, gemotiveerde mensen, efficiënt en effectieve manier van werken en klantgerichtheid gebruiken, voor het verbeteren van onze wereldwijde klanten, onze medewerkers, onze aandeelhouders en onze Gemeenschap.

M.V.O. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt onlosmakelijk onderdeel uit van ons beleid en dagelijkse manier van werken.

 

 

Milieu beleid
Het milieu beleid van H&P Moulding is om te functioneren met inachtneming van alle toepasselijke milieuvoorschriften; maatregelen ter voorkoming van verontreiniging en verspilling bij alle operaties en activiteiten; en voortdurend verbeteren van onze operaties en activiteiten om ons milieu te beschermen.

In ons beleid en dagelijkse manier van werken streven wij erna de Cradle to Cradle filosofie te bewerkstelligen.