H&P Moulding

Medische en laboratorium industrie

H&P Moulding maakt onderdelen voor de medische industrie. Met uitgebreide ervaring bij de verwerking van medical-grade thermoplasten zoals PEEK, PVDF, PC en PS; 220 vierkante meter klasse 100.000 cleanroom; en ervaring in het werken met in acht name van medische testen, procedures, verordening en regelgeving, is H&P Moulding klaar voor uw meest uitdagende medische componenten.

Algemene QA documentatie voor ISO 13485: 2016, helpen erbij dat productie batches volledig controleer- en traceerbaar zijn. Door onze jarenlange ervaring bij het toeleveren aan deze markten zijn zes sigma technieken en lean manufacturing geïntegreerd in de organisatie.

 

Spuitgieten voor de vliegtuigindustrie

Vanwege de zeer kritische omgeving waarin veel van deze onderdelen worden toegepast, kunnen geen fouten worden toegestaan.

Door de kennis van H&P Moulding op het gebied van zeer speciale kunststoffen, met heel bijzondere eigenschappen en tot 200 euro/kg kosten, die worden toegepast in de vliegtuig industrie zijn wij in staat aan de industrie, waar hoge eisen gesteld worden aan de betrouwbaarheid en veiligheid, toe te leveren.